NVDG congres 2018: back to the future

Op 20 en 21 april 2018 wordt door Rijndam Revalidatie het 25ste NVDG congres georganiseerd. Een jubileum! Dat vieren we op een fantastische locatie en met een inspirerend thema: BACK TO THE FUTURE, dwarslaesierevalidatie in 2030.

Wat zijn de mogelijke gevolgen van alle technologische ontwikkelingen (Artificial Intelligence, Bionics, Personalised Medicine, Big Data, nerve transplants) die in een rap tempo plaatsvinden? Hoe gaat de dwarslaesiepopulatie veranderen? En wat betekent dit allemaal voor onze patiënten en voor ons als dwarslaesie-behandelaren? We nemen jullie mee naar de toekomst.

Info van de organisatie: in de 2e helft van februari wordt de uitnodiging verstuurd met daarin ook de kosten vermeld voor zowel de feestavond als het congres. Inschrijven kan dit jaar individueel via een congres-app, uitgebreide uitleg hierover vindt u in de uitnodiging. De faktuur zal per centrum verstuurd worden.

 

Programma
Op vrijdag 20 april is er een mini-symposium bij Rijndam Revalidatie, Westersingel 300 in Rotterdam. ’s Avonds vindt de feestavond plaats op het SS Rotterdam, een voormalig luxe cruiseschip met nostalgische sfeer.
Op zaterdag 21 april vindt het congres plaats op het SS Rotterdam. Stap aan boord en reis mee van het verleden en heden naar de toekomst. Het programma rond het thema Back to the future bestaatuit plenaire sessies en interactieve workshops.

Datum: 20 april 2018 10:00 - 21 april 2018 18:00

Voor wie: Medewerkers van alle NVDG-instellingen. Bij voldoende beschikbaarheid zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom. U kunt zich hiervoor aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Locatie:
SS Rotterdam, 3e Katendrechtsehoofd 25, Rotterdam

 
  • CPlogo Gray RGB 300
  • Wellspect HealthCare
  • Medtronic
  • Hollister
  • Bioness